marți, 30 decembrie 2008

Pe final de an....

Pe final de an mi`am re-confirmat ipoteza urmatoare" cati doctori, atatea tratamente. Pentru ca inca nu`mi revenisem dupa Ospamox+Stodal+Panadol din gripa mentionata in postul anterior, Mami a hotarat sa mai faca o incercare, la alt doctor. Bineinteles ca am primit alt tratament, iar Mami a primit mustrari cum ca de ce mi`a intrerupt antibioticul dupa doar 3 zile. Mda, poate daca doctorita care i`a prescris primul tratament i`ar fi zis si CATE zile sa mi`l administreze, nu se intampla asta.... Am aflat - de asemenea - ca ne`am diversificat hrana PROST - astazi am primit alt calendar de diversificare.
Frumos, nu? Sunt amarat si frustrat de oamenii astia in alb... oare de ce nu se pot pune "cap la cap"!??

sâmbătă, 27 decembrie 2008

Mos Craciun

Dragilor, am fost bolnavior de primul meu Craciun! Am facut o reactie urata la ultimele vaccine, care s`a concretizat intr`o gripa ORIBILA, cu tuse magareasca, scaune moi, ochi curgand, lipsa poftei de mancare si nas infundat. Tot tacamu` - minus febra! N`au fost tocmai cele mai fericite zile, dar mi`am dat seama din atmosfera din jur ca sunt - totusi - niste zile magice. Totul a fost mai frumos, mai luminos, mai colorat.

Craciun Fericit tuturor!





sâmbătă, 20 decembrie 2008

marți, 16 decembrie 2008

Slide Botez

Iata slide`ul cu momentele importante de la botez, pozate de prietenii mei, Emi Cercel si Stefan Petrescu - carora le multumim cu totii in cor: si mari si mici. Sunt doi oameni extraordinari si fotografi de exceptie iar noi ii iubim mult, mult, mult!!!!!!

miercuri, 3 decembrie 2008

Nimicuri

Asa.. deci BOTEZ:checked.
M`a scos Mami afara zilele astea si am nasul infundat. Ce rau e sa nu stii sa`ti sufli nasul, sa te inneci... si sa incerce Mami sa ti`l desfunde cu diverse pompite, gen "batista bebelusului". Eh!
Mami a inceput de ieri sa`mi administreze Ferrum Haussmann cate 4 pic./zi O fi bine? O fi rau? Evident nu sunt 2 doctori care sa recomande acelasi tratament.. unii recomanda zilnic Calciu, altii fier. Efectele adverse ale fierului nu au aparut (inca).
Pe 19 ma asteapta o serie noua de vaccine. Of! Iar comprese cu apa calda, iar dureri in picioare...