miercuri, 26 noiembrie 2008

Poze de la botez











Cateva poze de la Botez, via Emi si Stef . More to come...

duminică, 23 noiembrie 2008

Mission accomplished!

Gata si botezu`! Sunt crestin cu acte`n regula!
Am plans in biserica. Nu era frig, insa nu` s obisnuit cu audienta la baita. M`am agatat cu putere de patrafirul preotului, care insa a fost mai mult decat salon si nu m`a scufundat prin surprindere in apa. Apoi m`am pus pe urlat....... Apoi m`a imbracat nasa, si`au dansat hora cu mine. Si apoi.. s`a rupt filmu` vreo 2h, dupa care a aparut Mami, m`a luat in brate si am stat amandoi pe un scaun, in timp ce in jurul nostru se invarteau niste domnisoare costumate funny care mi`au urat de bine - din cate am inteles eu. APoi am mai plans un pic, m`au dus in camera de hotel, m`au imbracat si am plecat acasa.
Revenim cu poze cand le primim de la prietenii nostri ce s`au ocupat de poze (le multumim cu totii, si eu si Mami si Tati - si pe calea asta).
Acum mi`e sooooooooooooooooooooooooooomn.....

vineri, 21 noiembrie 2008

Fac pe prostu`

Ei cred ca nu stiu ce mi se pregateste maine, ca sunt mic si nu`nteleg. Ei bine, INTELEG foarte bine, da` sunt baiat bun si fac pe prostu`.
Mai in gluma, mai in serios, Mami si Tati au intrat in priza. Mai sunt cateva ore la botez. Hmmm... sper ca vor avea macar decenta sa incalzeasca apa in care o sa ma bage.
Astept sa vad puhoiu` de lume care va veni (haha! ma intreb unde o sa incapa toti in biserica cea micuta?!) si tortu` - despre care am auzit ca o sa fie delicios.
Planuiesc sa dorm mult in noaptea asta, pentru ca maine va fi o zi grea.
Tineti`mi pumnii, va rog!

P.S. revin cu informatia legata de bolile infectioase. Este eronata! Am auzit`o pe Mami vorbind deunazi despre o tanara mamica, al carei fiu a facut rubeola exact inainte de vaccinul dedicat ce se administreaza la 9 luni. Nasty thing! Sper sa scap de asa o pacoste.

Va pup si .. ne auzim cand voi fi si eu un Crestin ca voi!

luni, 17 noiembrie 2008

N`am nimic!

Aseara a fost panica mare in casa! Din cauza caldurii din camera si a numarului prea mare de hainute de pe mine, am transpirat rau. Drept urmare, avand pielea fiiiina, mi`a aparut o mica iritatie, manifestata prin punctulete mici si rosii, pe abdomen si burtica.
Mami s`a panicat: a crezut ca am facut varsat de vant! Doamne fereste! Ea chiar nu stie ca bebelusii pana la 1 an fac doar in mod exceptional aceste boli infectioase (doar 1% din ei au sansa de a contacta o astfel de boala). Intre timp, a aflat si mami :) I`a venit inima la loc, mai ales ca dupa ce mi`a facut baia de seara, a observat ca punctuletele se estompasera. Concluzia: n`am nimic!

Aseara ai mei dansau pe melodia de mai jos:

vineri, 14 noiembrie 2008

Chestii marunte...

Azi am fost la doctor, la vizita lunara. Am aflat ca bebe este un SHAQ al bebelusilor (ar 65 cm - ceea ce ar corespunde la 4 luni, si la o greutate de 6400g.), este un musculos (numa` fibra pe el, nu este genu` de bebe pufos) si ca este, citez : "un copil minunat". Doh?! De parca noi nu stiam.

Suntem niste parinti fericiti.

joi, 13 noiembrie 2008

Enough is enough!

Mda.. cand n`ai cap, n`ai! Asta e! Cam asa s`ar sintetiza actiunile alor mei in ultimele zile... Dupa ce ca era plin pana la refuz restaurantul, ei tot se incapataneaza sa incerce sa mai fac loc si mai multor invitati, care isi manifesta dorinta de a veni. I mean... daca nici la 29 de ani nu realizezi ca enough is enough, cand s`o faci?!
Nu mai zic de biserica... there`s NO WAY all those guests are going to get inside.. NO WAY ON EARTH! Noroc ca eu am locu` asigurat, la Nasa`n brate, in miezu` bucatelor. Pana la urma, F*ck the rest! Eu sunt important!
Go Me!!!
P.S. Jeff rules!!!

miercuri, 12 noiembrie 2008

Meniu nou?

Neata! In timp ce`mi savuram portia de dimineata de lapte, am auzit`o pe Mami in timp ce lectura cu voce tare din cartea asta - o carte, de altfel, utila oricarei mamici/posesoare de bebe in burtica si pe care o recomand cu incredere. N`ar fi ceva nou: informatii de ordin general de genu` cat ar trebui sa ma mobilizez sa iau in greutate (cica mai putin decat pana acum, doar 140g fata de 250 g), cat ar trebui sa mananc pe zi (cica 5 mese pe zi doar din luna a 4a, iar eu m`am "maturizat" de acum 3 saptamani si dorm o noapte intreaga, deci... sunteti in urma, astia cu cartea) si aici a devenit interesant (de altfel, m`am oprit din supt si am ascultat atent): de luna asta mi se vor introduce in alimentatie sucurile de fructe/legume! Now THIS is great news!!!! Ca ma saturasem de Humana asta.... bring me some fresh meat. O sa revin la subiect cu prima ocazie cand voi avea sansa sa gust dintr`un astfel de preparat minunat.
Ma inspaimanta apropierea botezului. Cum naiba o sa fac eu singurel fata la.. 140 de invitati!?
Oare n`au exagerat ai mei cu asa un numar mare de oameni?

marți, 11 noiembrie 2008

Au bagat poze noi la "Alimentara" :)

Dupa cum se poate observa, am schimbat pozele din slide`ul din dreapta paginii. Aveti poze cu Tudor la 3 luni!
La multi ani, Puricelul meu iubit!

Sa traiesc!

Dragii mei, azi implinesc fabuloasa varsta de 3 luni.
Cum imi petrec ziua? Hmm.. sa vedem: am inceput prin a dormi azi-noapte cele 9 ore jumatate care au devenit o obisnuita, deja, am devorat 180 mL lapte... si acum mai trag un pui de somn.
Vroiam doar sa informez pe toata lumea ca azi e ziua mea.
Si ... mai tarziu mami o sa posteze cu siguranta niste poze cu noi.
Sa le traiesc!

luni, 10 noiembrie 2008

Note to self ...

Sambata asta ne`am lasat Odorul acasa si am participat la botezul copilului unor prieteni. Biserica unde s`a oficiat botezul propriu-zis este una SUPERBA si cu aceasta ocazie ne`am gandit ca poate facem si noi ceremonia religioasa a nuntii tot acolo. E o idee...
Sa revin.. dupa botez, am mers la restaurant - zona selecta, chiar de fite, as zice (nu gasesc link sa atasez). Ce m`a deranjat (desi "deranjat" este mult spus) este stilul clasic al botezurilor/nuntilor la care am fost: esti invitat la restaurant la ora x, ei bine... d`abia dupa x+2h soseste primul fel de mancare. Intre timp, nici macar un suc, o apa pe mese.. nimic! Yak! Ce NU`MI PLACE modul asta de abordare.
De aceea, am decis: la botez la noi mancarea va veni fix la 45 de minute dupa ora trecuta in invitatie ca deschidere oficiala a mesei. Nu de alta, dar nu`i drept sa stea toata lumea sa sufere de sete si de foame "pana vin toti". Chestia asta imi aminteste de intamplarile din scoala generala/liceu, cand erau trasi la raspundere si certati CEI PREZENTI pentru numarul mare de absenti. O prostie....

joi, 6 noiembrie 2008

Hello world!

Buna ziua tuturor!
S`a gandit Mami ca n`ar strica sa imi noteze impresiile de bebe undeva. Si unde mai bine decat pe net? Ca - vorba aia - doar nu era - saracuta - sa scrie intr`un caiet?! How old-fashioned was THAT?!?!?! Zice lumea ca traim in epoca internetului, deci....
Incet-incet o sa va povestesc cam toata viata mea de pana acum: scurta, dar traita la intensitate maxima (mai ales de catre Mami si Tati).
Ne apropiem cu pasi repezi de implinirea a 3 luni si de botezul meu, iar Mami este intr`o permanenta stare de agitatie. Hell, ma agita pana si pe mine! Cel mai tare ma irita ca nu`mi mai acorda atata timp, ca inainte... ca este mereu cu telefonul al ureche, ca nu ne mai scremem amandoi cand fac eu caca (da, nu radeti! eu am nevoie de asistenti care sa se .. screama impreuna cu mine in astfel de momente). Daca TOTUSI ati ras la cele de mai inainte, inseamna ca habar n`aveti ce`nseamna un bebe.. si cat de tare se bucura Mami si Tati cand vad ca bebe nu e constipat. Va zic eu: mai devreme sau mai tarziu, cu totii o sa va bucurati ca ei de astfel de situatii.
Well, acestea fiind spuse, considerati aceasta postare ca un preambul la ce va urma.
Ce veti gasi aici? Idei despre cum sa cresteti un bebe frumos si sanatos (si MODEST) ca mine, pareri despre doctorii cu care ne vom intalni de`a lungul vastei noastre experiente si multe alte nimicuri de genu`.
Va mai astept pe la mine!
I`m off to finish some 160 mL of Humana! See ya!